Met behulp van het dashboard

Capital Electra X's krachtige dashboard

Gepersonaliseerd dashboard

Capital Electra X's dashboard is altijd aangepast voor uw persoonlijke weergave, waar tekeningen zijn gesorteerd op datum, en recent gewijzigde tekeningen zijn bovenaan te vinden.

Het tabblad Tekeningen thuis zijn uw persoonlijke tekeningen, waarbij tekeningen in Teams automatisch worden gedeeld met teamgenoten.

Het aanmaken van teams en het automatisch delen van tekeningen met collega's, klanten en leveranciers biedt een enorme productiviteitsverbetering en is de aanbevolen manier om te gebruikenCapital Electra X .

U kunt gemakkelijk tussen Home en Teams schakelen door tussen tabbladen op de linkernavigatiebalk te schakelen.

Uw dashboardweergave aanpassen

Sorteer of pas dashboardweergave aan inCapital Electra X
Sorteer of pas dashboardweergave aan inCapital Electra X

Bovenaan het dashboard bevinden zich tools om uw dashboardweergave verder aan te passen. Gebruik deze tools om naar lijst- of rasterweergave te gaan, of om de sorteervolgorde van uw tekeningen te wijzigen.

Alle wijzigingen worden onthouden op alle apparaten die u hebt gebruikt om toegang te krijgenCapital Electra X , voor een consistente ervaring.

Secties uitvouwen en samenvouwen

Vouw secties uit of samen om ze gemakkelijker te kunnen bekijken
Vouw secties uit of samen om ze gemakkelijker te kunnen bekijken

Het dashboard is onderverdeeld in secties waar elke sectie kan worden uitgevouwen of samengevouwen met een simpele klik voor een betere weergave.

Mappen gebruiken

Mappen op uw dashboard
Mappen op uw dashboard

Gebruik mappen om uw tekeningen te ordenen in projecten of onderwerpen. Mappen kunnen submappen bevatten, die op hun beurt submappen kunnen blijven bevatten zonder limieten in de diepte.

Mappen aanmaken

Een nieuwe map aanmaken in de root
Een nieuwe map aanmaken in de root

Om een map in de hoofdmap van Home of Team te maken , klikt u op uw dashboardCreate en selecteer Nieuwe map .

Submap maken
Submap maken

Om een submap te maken, klikt u op een map om deze uit te vouwen, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteert u Nieuwe map .

Mappen vernieuwen

Om een map te vernieuwen:

• Klik met de rechtermuisknop op een map en selecteer Vernieuwen

Het vernieuwen van mappen zorgt ervoor dat uw weergave wordt bijgewerkt met de laatste wijzigingen aan bestanden en tekeningen in uw map.

Mappen hernoemen

Een map hernoemen
Een map hernoemen

Om een map te hernoemen, klikt u met de rechtermuisknop op de map en typt u weg.

Mappen verplaatsen

Een map verplaatsen
Een map verplaatsen

Om een map te verplaatsen, klikt u met de rechtermuisknop op de map, selecteert u Verplaatsen naar en selecteert u vervolgens een doelmap.

Als alternatief kunt u ook een map naar een doelmap slepen en neerzetten.

Mappen weggooien, herstellen en permanent verwijderen

Klik met de rechtermuisknop op een map voor meer menu-opties
Klik met de rechtermuisknop op een map voor meer menu-opties

Klik met de rechtermuisknop op een map en selecteer Verplaats naar prullenbak om een map naar de prullenbak te verplaatsen. Eenmaal in de prullenbak blijft uw map 30 dagen in de prullenbak staan voor freemium-gebruikers en 90 dagen voor betalende gebruikers.

Om een map te herstellen, klikt u op Prullenbak in de linkernavigatiebalk, klikt u met de rechtermuisknop op een map en selecteert u Herstellen . Herstelde mappen worden altijd in de hoofdmap van Thuis of Team geplaatst, afhankelijk van hun oorspronkelijke locatie.

Om een map permanent te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op een map in de prullenbak en selecteert u Verwijderen .

Tekeningen en mappen zoeken

Vind eenvoudig tekeningen, mappen en sjablonen met de zoekbalk
Vind eenvoudig tekeningen, mappen en sjablonen met de zoekbalk

Vind eenvoudig tekeningen, mappen en sjablonen met de zoekbalk. Eenmaal gevonden, klikt u op de resultaten om een tekening te openen of springt u naar de gevonden map.

Hoe de locatie van een tekening te vinden

Klik op de zoekbalk, typ de naam van de tekening en klik op de resultaten om de tekening te openen. Eenmaal geopend, klikt u op Bestand | Documentopstelling .

Documentopstelling met de locatie van de tekening
Documentopstelling met de locatie van de tekening

Exporteer tekening in het dashboard

Om een tekening te exporteren:

• Klik met de rechtermuisknop op een tekening en kies Exporteren
  • Kies vervolgens het gewenste formaat
Exporteren naar PDF / JPG / PNG
Exporteren naar PDF / JPG / PNG

PDF importeren naar het dashboard

Om een pdf-bestand te importeren:

• Sleep een PDF-bestand en zet het neer op het dashboard
Sleep het bestand naar het dashboard
Sleep het bestand naar het dashboard
  • Indien nodig kunnen meerdere bestanden tegelijkertijd worden gedropt
Pop-upvenster met de voortgang van het uploaden van bestanden
Pop-upvenster met de voortgang van het uploaden van bestanden