Meerdere pagina's

Het menu Pagina's wordt gebruikt om de pagina's van een tekening te beheren.

Pagina's menu
Pagina's menu

Een nieuwe pagina toevoegen

Een nieuwe pagina toevoegen aan de laatste pagina:

• Klik op het+ pictogram op paginamenu.

Om een nieuwe pagina naast de huidige pagina in te voegen:

• Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer Pagina invoegen.
Een nieuwe pagina invoegen of toevoegen
Een nieuwe pagina invoegen of toevoegen

Een pagina hernoemen

Om een pagina te hernoemen:

• Klik op de paginatitel om te bewerken.
Een pagina hernoemen
Een pagina hernoemen

Een pagina selecteren

Om een pagina te selecteren:

• Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer een pagina uit de lijst.
Een pagina selecteren
Een pagina selecteren
  • U kunt ook op de knoppen pagina omhoog en pagina omlaag klikken.

Pagina opnieuw ordenen

Pagina's opnieuw ordenen
Pagina's opnieuw ordenen

Pagina's kunnen in elke gewenste volgorde worden gerangschikt. Om een pagina opnieuw te rangschikken, sleept u en positioneert u deze naar wens.

Een pagina verwijderen

Om een pagina te verwijderen:

• Schakel over naar de pagina die u wilt verwijderen en klik vervolgens op het prullenbakpictogram in het paginamenu.