Aankoop en licentieverlening

Vind het perfecte plan voor uw project

Ga naar Prijzen bovenaan de menubalk om de plannen te bekijken. Selecteer het abonnement dat het beste bij uw behoeften past. Klik op Nu abonneren .

Selecteer Prijzen in de menubalk
Selecteer Prijzen in de menubalk
Capital Electra Xplannen
Capital Electra Xplannen

Vergelijk functionaliteiten en features met behulp van onderstaande tabel.

Betalingswijze

Kies uw gewenste betalingsmethode.

De beschikbare betalingsmethoden
De beschikbare betalingsmethoden
  • U kunt betalen via creditcard of PayPal.
U kunt met creditcard betalen
U kunt met creditcard betalen
U kunt ook met PayPal betalen
U kunt ook met PayPal betalen
De PayPal-inlogpagina
De PayPal-inlogpagina

Vul het formulier in. Alle verstrekte informatie wordt gebruikt voor het genereren van facturen.

Vul hier uw gegevens in
Vul hier uw gegevens in

Het e-mailadres dat wordt gebruikt tijdens het indienen van het formulier, is de hoofdlicentiehouder van de aankoop. De maximale licentie die een enkel e-mailadres kan bevatten, is 10 licenties.

Zodra de betaling is gelukt, wordt u naar de startpagina geleid. Om uw aangeschafte licenties te bekijken:

• Ga naar Account om de licenties te bekijken.
Klik op Account in de menubalk om uw licenties te bekijken
Klik op Account in de menubalk om uw licenties te bekijken
  • Klik op de vervolgkeuzeknop om de details van de licentie te bekijken, zoals de seriële sleutel.
Klik op de vervolgkeuzeknop om een licentiedetail te bekijken
Klik op de vervolgkeuzeknop om een licentiedetail te bekijken

Licenties toewijzen

Slechts één e-mailadres kan de hoofdhouder van de licentie (s) zijn. De licentie (s) kunnen op verschillende apparaten worden geactiveerd, maar zijn ALLEEN beperkt tot 3 apparaten.

• U kunt de licentie aan iedereen toewijzen via een geregistreerde e-mail.
Wijs e-mail toe aan een licentie
Wijs e-mail toe aan een licentie
  • U kunt de licentie voor iedereen intrekken als u besluit van accounthouder te veranderen.
E-mail van een licentie intrekken
E-mail van een licentie intrekken

De toegewezen gebruiker kan doorgaan naar de aanmeldingspagina en klikken op de knop E-mail mij de aanmeldingslink om in te loggen op hun account met behulp van de link die naar hen is gemaild. Dit zorgt voor een soepel inlogproces voor gebruikers en wordt ook eenvoudiger bij het beheren van licenties.

Als u een wachtwoord wilt instellen, klikt u op Wachtwoord vergeten? en stel het wachtwoord van uw keuze in.

InloggenCapital Electra X starten
InloggenCapital Electra X starten

Betaalgeschiedenis

Controleer de betalingsgeschiedenis om te zien of de betaling is gelukt. Gebruikers kunnen ook zien of ze andere abonnementen hebben gekocht.

Details van betalingsgeschiedenis
Details van betalingsgeschiedenis

Betalingsmethoden wijzigen

De gebruiker kan zijn kaart wijzigen voor de volgende betaling als hij wordt geconfronteerd met een kaartprobleem, zoals:

• Vervaldatum kaart.
  • Kaart heeft geen krediet meer.
Klik op "Wijzigen" om uw betaalmethode te wijzigen
Klik op "Wijzigen" om uw betaalmethode te wijzigen
Wijzig hier de betalingswijze
Wijzig hier de betalingswijze

Betaalmethoden toevoegen

De gebruiker kan zijn favoriete betaalmethoden toevoegen, zoals hieronder. Klik op Betaalmethode toevoegen en vul de bank- of betalingsgegevens in.

Klik op "Betaalmethode toevoegen" om uw betalingsgegevens toe te voegen
Klik op "Betaalmethode toevoegen" om uw betalingsgegevens toe te voegen

Probeer opnieuw op te laden

Gebruikers worden doorverwezen om de kosten opnieuw te proberen wanneer het abonnement is verlopen. Klik op Kosten opnieuw proberen om het abonnement te verlengen.

Selecteer 'Opnieuw proberen' om uw abonnement te verlengen
Selecteer 'Opnieuw proberen' om uw abonnement te verlengen

Capital Electra (Offline version) licentie activering

Zorg ervoor dat er internettoegang is bij het activeren van een licentie.

• Ga naar Help en klik op Activeren om de licentie te activeren.
Klik op “Activeren” om te activerenCapital Electra (Offline version) licentie
Klik op “Activeren” om te activerenCapital Electra (Offline version) licentie
  • Voer de seriële sleutel in die is gegeven om de licentie te activeren. Dezelfde licentie kan worden gedeeld en geactiveerd op twee verschillende apparaten.
Voer uw seriesleutel in om te activerenCapital Electra (Offline version) licentie
Voer uw seriesleutel in om te activerenCapital Electra (Offline version) licentie
  • Om de licentie op het derde apparaat te activeren, moet eerst een van de licenties op de eerder gebruikte apparaten worden gedeactiveerd.
Klik op “Deactiveren” om te deactiverenCapital Electra (Offline version) licentie
Klik op “Deactiveren” om te deactiverenCapital Electra (Offline version) licentie

Annuleer abonnement

Om je te annulerenCapital Electra X abonnement kunt u de knop Afmelden op uw account in het dashboard selecteren.

• Log in op uw bestaande licentie.
  • Ga naar dashboard en selecteer Account .
  • Selecteer de knop Abonnement opzeggen.
Klik op "Uitschrijven" om de licentie af te melden
Klik op "Uitschrijven" om de licentie af te melden

Als u Electra E8-abonnementen wilt annuleren, neemt u contact met ons op via mailto:[email protected] voor verdere hulp. 30 dagen niet-goed-geld-terug bij nieuwe aankoop is van toepassing opCapital Electra X Standaard Jaarabonnement en alleen Capital Electra Professional-abonnement.

Stapsgewijze richtlijn om naar DEX te migreren

1. Ga naar de prijspagina Capital Electra X. Je wordt automatisch doorverwezen naar ons nieuwe inkoopplatform.

2. Kies het gewenste Capital Electra X-abonnement en aantal. Klik vervolgens op Toevoegen aan winkelwagen.

Capital Electra X prijzen pagina
Capital Electra X prijzen pagina
  1. Zodra u uw abonnement aan de winkelwagen heeft toegevoegd, verschijnt er onmiddellijk een dialoogvenster om te controleren of uw selectie is opgenomen. Wanneer u klaar bent met uw selectie, selecteert u Winkelwagen bekijken om door te gaan met afrekenen.
Abonnement toegevoegd aan winkelwagen
Abonnement toegevoegd aan winkelwagen
  1. Controleer de abonnementstermijn, factureringstermijn en het door u gekozen aantal.
Digital Exchange (DEX) kar
Digital Exchange (DEX) kar
  1. Kopieer en plak de kortingscode die naar uw e-mail is verzonden in het veld Promotiecode. De 10% korting wordt toegepast op uw bestelling totaal.

2. Klik op de knop Veilig afrekenen om door te gaan met betalen.

3. Op de volgende pagina moet u zich aanmelden bij DEX. Voer uw inloggegevens in en klik op de knop Aanmelden. U kunt ook Een account aanmaken selecteren als u nog geen DEX-account heeft.

DEX-inlogpagina
DEX-inlogpagina
  1. Vervolgens wordt u doorverwezen naar het gedeelte Afrekenen, waar u uw facturerings- en persoonlijke gegevens moet invoeren onder Accountinfo. Als u klaar bent, selecteert u de knop Bestelling beoordelen rechtsonder op de pagina om door te gaan.
De pagina 'Accountinfo'
De pagina 'Accountinfo'
  1. Klik op het selectievakje onder Algemene voorwaarden nadat u alle informatie hebt gecontroleerd en de algemene voorwaarden hebt gelezen. Selecteer vervolgens de knop Betaling.
De pagina "Bestellingsoverzicht".
De pagina "Bestellingsoverzicht".
  1. Voer op de betalingspagina uw creditcardgegevens in en klik op de knop Betalen.
De pagina "Betaling".
De pagina "Betaling".
  1. U krijgt bericht zodra uw betaling succesvol is verwerkt.
De "Bedankt"-pagina, tevens de bevestigingspagina van de bestelling
De "Bedankt"-pagina, tevens de bevestigingspagina van de bestelling

Bekijk de instructievideo hieronder voor meer informatie.