Veel Gestelde Vragen

Als ik een tekening deel en naar een map verplaats, heeft dit dan gevolgen voor andere gebruikers?

Als het thuis een privétekening is, heeft dit geen invloed op andere gebruikers. Elke gebruiker is vrij om zijn tekening te ordenen of naar mappen te verplaatsen zonder dat een andere gebruiker er last van heeft.

Als de trekking in een team is , wordt het hele team beïnvloed.

Wat gebeurt er als een gebruiker de tekening weggooit die ik met hem heb gedeeld?

Als een eigenaar een tekening heeft weggegooid, wordt de gedeelde tekening ook weggegooid voor andere gebruikers.

Anders wordt de tekening alleen weggegooid voor die specifieke gebruiker die de tekening heeft weggegooid, terwijl alle andere gebruikers niet worden beïnvloed.

Kan een gebruiker een nieuwe tekening maken van een gedeelde tekening?

Ja. Alle gebruikers met rechten voor Eigenaar of Bewerken en delen kunnen een tekening dupliceren.

Hoe controleer ik of de tekening van een persoon of team is in de editor?

Door met de muis over het icoontje linksonder in de editor te gaan, kunnen gebruikers zien of de tekening bij een Team hoort en bij welk Team, of dat het een persoonlijke tekening is.

Tekenen uit een team
Tekenen uit een team
Persoonlijke tekening vanuit huis
Persoonlijke tekening vanuit huis

CanCapital Electra X een Van / Tot-rapport genereren?

Ja, in de laatste versie,Capital Electra X kan een Van / Tot-rapport genereren. We noemen dit een verbindingsrapport.

Ik heb al CAD-symbolen in AutoCad, kan ik ze importeren inCapital Electra X ?

Natuurlijk kunt u uw AutoCAD-tekening gewoon slepen en neerzetten inCapital Electra X . Eenmaal geïmporteerd, kunnen deze symbolen en tekeningen worden gebruikt inCapital Electra X om eigen symbolen te maken met behulp van Create Symbol of Create Layout Symbol .

Hoe importeer ik een tekening vanCapital Electra X naarCapital Electra (Offline version) en vice versa?

Tekening importeren uitCapital Electra X naarCapital Electra (Offline version)

In deCapital Electra X werkbalk, ga naar Bestand | Downloaden om de hele tekening te downloaden. De tekening zal in SVG-formaat zijn.

Capital Electra XBestandsvenster
Capital Electra XBestandsvenster

Sleep vervolgens het SVG-bestand naarCapital Electra (Offline version) om de tekening te importeren.

Tekening importeren uitCapital Electra (Offline version) naarCapital Electra X

Klik op Bestand | Opslaan of Opslaan als om uw bestand op te slaanCapital Electra (Offline version) .

Capital Electra XBestandsvenster
Capital Electra XBestandsvenster

Ga naarCapital Electra X en open een nieuwe tekening. Sleep het SVG-bestand vervolgens naar de Editor om het bestand te importeren.

Hoe je een bestaande tekening als sjabloon gebruiktCapital Electra (Offline version) ?

AlleCapital Electra (Offline version) tekeningen kunnen als sjabloon worden gebruikt. Volg de onderstaande stappen om een nieuwe tekening van een sjabloon te maken:

1. Open een bestaandeCapital Electra (Offline version) tekening.
  2. Klik op Bestand | Opslaan als om het op te slaan als een nieuwe tekening van de sjabloon.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Als u uw account wilt laten verwijderen, kunt u uw verzoek rechtstreeks bij ons indienen via [email protected] en wij zullen dit voor u regelen.

Houd er rekening mee dat alle gegevens worden gewist bij het verwijderen van uw account.