Voeg aangepaste gegevens toe

Wat zijn aangepaste gegevens?

Voeg JSON- gegevens toe om naar te verwijzenCapital Electra X pagina, document, vormen en zelfs lagen. Gebruik het om formules en plug-ins te maken .

Aangepaste gegevens toevoegen

Aangepaste gegevens kunnen worden toegevoegd aan de pagina, het document en de vorm.

Op pagina niveau, ga naar File op de top van de editor en kies Pagina-instelling *. Klik opCustom JSON en voeg daar uw gegevens toe. Om gegevens op documentniveau toe te voegen, gaat u opnieuw naar Bestand , maar kiest u in plaats daarvan Documentinstellingen *. Klik opCustom JSON om uw gegevens toe te voegen. Klik met de rechtermuisknop op de vorm en beweeg de muisaanwijzer naar Tools . Kies vervolgens Aangepaste JSON *.

Voeg aangepaste gegevens toe aan uw vorm via het rechtsklikmenu
Voeg aangepaste gegevens toe aan uw vorm via het rechtsklikmenu

Om gegevens voor een laag toe te voegen, klikt u op het menu in het dialoogvenster met lagen en kiest u Aangepaste JSON *. Laag aangepaste JSON

Gebruik aangepaste gegevens

Voor toegang tot de aangepaste gegevens is het gebruik van de methode .json () vereist. Gebruik dezelfde methode om toegang te krijgen tot aangepaste gegevens in pagina , document en laag .