Importeer tekeningen of stencils uit Electra E6 / E7 / E8

Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee u de tekeningen en stencils van Electra E6/E7/E8 kunt importerenCapital Electra X EnCapital Electra (Offline version) waar de intelligentie van de symbolen nog steeds zou blijven bestaan. Hierdoor kunnen gebruikers aan hun tekeningen blijven werken terwijl geïmporteerde symbolen zijn ingeschakeldCapital Electra X EnCapital Electra (Offline version) .

Stappen om tekeningen van Electra E6/E7/E8 te importeren naarCapital Electra X /Capital Electra (Offline version)

1) Download en bewaar het sjabloon ExportElectra.vss via deze link .

2) Open je Electra E6/E7/E8 tekening, klik op More Shapes | Open Stencil om het gedownloade stencil te openen:

Open het sjabloon
Open het sjabloon

3) Je ziet dan dat het stencil ExportElectra wordt geopend in het linkerpaneel:

Exporteer Electra Stencil
Exporteer Electra Stencil

4) Ga naar het tabblad Bestand | Opties | Geavanceerd , scrol omlaag naar de sectie Algemeen en vink de optie Uitvoeren in ontwikkelaarsmodus aan om het tabblad Ontwikkelaar weer te geven:

Schakel de ontwikkelaarsmodus in
Schakel de ontwikkelaarsmodus in

5) Ga naar het tabblad Ontwikkelaar | Macro's . Kies in het pop-upvenster ExportElectra.vss uit de vervolgkeuzelijst:

Keuzelijst
Keuzelijst

6) Kies ThisDocument.ExportDrawings en klik op Uitvoeren :

Voer de exporttekening uit
Voer de exporttekening uit

7) Klik in het dialoogvenster Electra-tekening exporteren op Bladeren en kies de locatie waar u uw geëxporteerde bestand wilt opslaan en klik op OK . Het exporteren van uw tekening duurt enkele minuten (afhankelijk van de afmetingen van de tekeningen):

Kies een pad om het SVG-bestand op te slaan
Kies een pad om het SVG-bestand op te slaan

8) Er wordt een bericht weergegeven nadat de export is voltooid. Klik gewoon op OK om het te sluiten. Klik vervolgens op Annuleren om het dialoogvenster te sluiten. U ziet het svg-bestand op de door u gekozen locatie:

Klaar met het exporteren van het tekenvenster
Klaar met het exporteren van het tekenvenster

9) Ga na het exporteren van de tekening vanuit Electra E6/E7/E8 naarCapital Electra X ofCapital Electra (Offline version) om een nieuwe tekening te openen.

10) Sleep het geëxporteerde SVG-bestand gewoon naar de pagina om het te importeren. Afhankelijk van de bestandsgrootte duurt het enkele minuten voor het importeren.

Opmerkingen:

• Het geïmporteerde titelblok heeft geen intelligentie. Als gebruikers het titelblok willen bewerken, verwijder dan een nieuw titelblok uitCapital Electra X ofCapital Electra (Offline version) stencil namelijk titelblokken .
  • Vergelijkbaar met het titelblok op een andere geschaalde pagina dan 1:1, moeten gebruikers een nieuw titelblok verwijderen en neerzetten. Dit komt omdat het schaalsysteem in Visio enCapital Electra X /Capital Electra (Offline version) zijn verschillend.
  • Achtergrondpagina is momenteel een functie van Visio,Capital Electra X ofCapital Electra (Offline version) ondersteunen een dergelijke functie niet. Gebruikers moeten de vormen dus opnieuw op elke pagina plaatsen voordat ze worden geëxporteerd.
  • Symbolen zoals PLC , Meethulpmiddelen en Connector worden zonder gewone symbolen geïmporteerdCapital Electra X EnCapital Electra (Offline version) intelligentie functionaliteiten. We raden gebruikers aan ze opnieuw neer te zetten of opnieuw te genererenCapital Electra X ofCapital Electra (Offline version) .
  • Hetzelfde geldt voor de geïmporteerde lay-outvormen en subpaneelsymbolen . Om de intelligentie van symbolen te ervarenCapital Electra X EnCapital Electra (Offline version) , raden we gebruikers ten zeerste aan deze te verwijderen en opnieuw te genereren of opnieuw te plaatsen.

Stappen om stencils van Electra E6/E7/E8 te importeren naarCapital Electra X /Capital Electra (Offline version)

1) Download en bewaar het sjabloon ExportElectra.vss via deze link .

2) Open eenCapital Electra X of eenCapital Electra (Offline version) tekening, klik op Meer vormen | Open stencil om het gedownloade stencil te openen:

Open het sjabloon
Open het sjabloon

3) Daarna ziet u dat het sjabloon ExportElectra wordt geopend in het linkerpaneel. U moet ook de stencils laden die u wilt exporteren:

Exporteer Electra Stencil
Exporteer Electra Stencil

4) Ga naar het tabblad Bestand | Opties | Geavanceerd , scrol omlaag naar de sectie Algemeen en vink de optie Uitvoeren in ontwikkelaarsmodus aan om het tabblad Ontwikkelaar weer te geven:

Schakel de ontwikkelaarsmodus in
Schakel de ontwikkelaarsmodus in

5) Ga naar het tabblad Ontwikkelaar | Macro's . Kies in het uitgeklapte dialoogvenster ExportElectra.vss in de vervolgkeuzelijst:

Keuzelijst
Keuzelijst

6) Kies ThisDocument.ExportStencil en klik op Uitvoeren :

Voer het export-stencil uit
Voer het export-stencil uit

7) Kies in het dialoogvenster Sjabloon exporteren het stencil dat u wilt exporteren uit de vervolgkeuzelijst en kies het pad waar het geëxporteerde SVG-bestand moet worden opgeslagen. Klik vervolgens op OK :

Kies een pad om het SVG-bestand op te slaan
Kies een pad om het SVG-bestand op te slaan

8) Er wordt een bericht weergegeven nadat de export is voltooid. Klik gewoon op OK om het te sluiten. Klik vervolgens op Annuleren om het dialoogvenster te sluiten. Je zult zien dat er een SVG-bestand is op de locatie die je hebt gekozen:

Het exporteren van het stencildialoogvenster is voltooid
Het exporteren van het stencildialoogvenster is voltooid

9) Ga daarna naarCapital Electra X ofCapital Electra (Offline version) om een nieuwe tekening te openen.

10) Sleep het geëxporteerde SVG-bestand naar de pagina om het te importeren. Afhankelijk van de bestandsgrootte duurt het enkele minuten voor het importeren.

11) U ziet dan dat er een nieuw stencil is gemaakt in het linkerdeelvenster nadat het importeren is voltooid.

Mocht u problemen ondervinden tijdens het importproces, neem dan contact met ons op en stuur ons uw tekening of stencilbestand naar [email protected] . Als er een foutmelding is, stuur ons dan de screenshot ervan. VoorCapital Electra X , druk op F12 en maak een screenshot van het consolelogboek als er fouten zijn:

Console-venster
Console-venster