Versiebeheer gebruiken

Versiebeheer is een systeem dat wijzigingen in uw tekening in de loop van de tijd vastlegt, zodat u specifieke versies indien nodig kunt terugdraaien of herstellen.

Sla een versie op

Om een tekening op te slaan of vast te leggen:

• Klik op het menu Bestand en vervolgens op Naam huidige versie
Geef het huidige versiemenu een naam
Geef het huidige versiemenu een naam
  • Toets een naam in en klik opOK
Maak een tekening
Maak een tekening

Capital Electra Xregistreert ook automatisch uw wijzigingen zonder dat u een bewaaractie hoeft uit te voeren en het wordt gelabeld met de datum en tijd van de revisie.

Tekeningversie terugzetten

Om de tekening terug te zetten naar een specifieke versie:

• Klik op het menu Bestand en vervolgens op Versiegeschiedenis
  • Blader door de rechterbalk in het dialoogvenster voor de tekeningversie waarnaar u wilt terugkeren.
  • Selecteer de gewenste versie en klik opLoad
  • Het overschrijft de huidige inhoud van uw tekening
Selecteer een versie om te laden
Selecteer een versie om te laden

Als een revisie is geselecteerd, wordt het verschil tussen de huidige versie en de revisieversie weergegeven. Het verschil wordt grijs weergegeven.