Använda instrumentpanelen

Capital Electra Xs kraftfulla instrumentpanel

Personlig instrumentpanel

Capital Electra XDashboard är alltid anpassad för din personliga vy där ritningar sorteras efter datum och nyligen modifierade ritningar finns högst upp.

Fliken Ritningar hemma är dina personliga ritningar, där ritningar i lag delas automatiskt mellan lagkamrater.

Att skapa team och automatiskt dela ritningar med kollegor, kunder och leverantörer ger en enorm produktivitetsförbättring och är det rekommenderade sättet att användaCapital Electra X .

Du kan enkelt flytta mellan hem och lag genom att byta flik i det vänstra navigeringsfältet.

Anpassa din dashboardvy

Sortera eller anpassa instrumentpanelvyn iCapital Electra X
Sortera eller anpassa instrumentpanelvyn iCapital Electra X

Högst upp på instrumentpanelen finns det verktyg för att ytterligare anpassa din instrumentpanelvy. Använd dessa verktyg för att ändra till lista eller rutnätsvy eller ändra sorteringsordningen för dina ritningar.

Alla ändringar kommer att komma ihåg på alla enheter som du använde för åtkomstCapital Electra X , för en konsekvent upplevelse.

Expanderande och kollapsande avsnitt

Expandera eller komprimera sektioner för enklare visning
Expandera eller komprimera sektioner för enklare visning

Instrumentpanelen är indelad i sektioner där varje sektion kan utökas eller kollapsas med ett enkelt klick för bättre visning.

Använda mappar

Mappar på din instrumentpanel
Mappar på din instrumentpanel

Använd mappar för att ordna dina ritningar i projekt eller ämnen. Mappar kan innehålla undermappar, som i sin tur kan fortsätta att innehålla undermappar utan begränsningar i djupet.

Skapa mappar

Skapa en ny mapp vid roten
Skapa en ny mapp vid roten

För att skapa en mapp i roten till Home eller Team , klicka på instrumentpanelensCreate och välj Ny mapp .

Skapa undermapp
Skapa undermapp

För att skapa en undermapp, klicka på en mapp för att expandera den, högerklicka sedan på ett tomt utrymme och välj Ny mapp .

Uppdaterar mappar

Så här uppdaterar du en mapp:

• Högerklicka på en mapp och välj Uppdatera

Uppdatering av mappar säkerställer att din vy uppdateras med de senaste ändringarna av filer och ritningar i din mapp.

Byta namn på mappar

Byta namn på en mapp
Byta namn på en mapp

För att byta namn på en mapp, högerklicka på mappen och skriv bort.

Flytta mappar

Flytta en mapp
Flytta en mapp

För att flytta en mapp, högerklicka på mappen och välj Flytta till och välj sedan en målmapp.

Alternativt kan du också dra och släppa en mapp till en målmapp.

Papperskorgen, återställa och ta bort mappar permanent

Högerklicka på en mapp för fler menyalternativ
Högerklicka på en mapp för fler menyalternativ

Högerklicka på en mapp och välj Flytta till papperskorgen för att papperskorgen. När den har sopats kvar kommer din mapp att vara kvar i papperskorgen i 30 dagar för freemiumanvändare och 90 dagar för betalda användare.

För att återställa en mapp, klicka på papperskorgen i det vänstra navigeringsfältet, högerklicka på en mapp och välj Återställ . Återställda mappar placeras alltid i rotmappen i Home eller Team beroende på deras ursprungliga plats.

För att permanent radera en mapp, högerklicka på en mapp i papperskorgen och välj Ta bort .

Hitta ritningar och mappar

Hitta enkelt teckningar, mappar och mallar med sökfältet
Hitta enkelt teckningar, mappar och mallar med sökfältet

Hitta enkelt alla ritningar, mappar och mallar med sökfältet. När du väl hittat, klicka på resultaten för att öppna en ritning eller hoppa till den hittade mappen.

Hur man hittar en ritnings plats

Klicka på sökfältet och skriv in namnet på ritningen och klicka sedan på resultaten för att öppna ritningen. När du väl öppnat klickar du på Arkiv | Dokumentinställning .

Dokumentinställning som visar ritningens plats
Dokumentinställning som visar ritningens plats

Exportera ritning i instrumentpanelen

Så här exporterar du en ritning:

• Högerklicka på en ritning och välj Exportera
  • Välj sedan önskat format
Exportera till PDF / JPG / PNG
Exportera till PDF / JPG / PNG

Importera PDF till instrumentpanelen

Så här importerar du en PDF-fil:

• Dra en PDF-fil och släpp den på instrumentpanelen
Dra och släpp filen till instrumentpanelen
Dra och släpp filen till instrumentpanelen
  • Vid behov kan flera filer släppas samtidigt
Popup-dialogruta som visar filuppladdningens framsteg
Popup-dialogruta som visar filuppladdningens framsteg