Vanliga frågor

Om jag delar och flyttar en ritning till en mapp, kommer det att påverka andra användare?

Om det är en privat ritning hemma påverkar det inte andra användare. Varje användare har frihet att organisera eller flytta sin ritning till alla mappar utan att påverka någon annan användare.

Om ritningen är i ett team kommer hela laget att påverkas.

Vad händer om en användare trashade ritningen som jag delade med dem?

Om en ägare sopade en ritning kommer den delade ritningen också att kasseras för andra användare.

Annars kommer ritningen bara att kasseras för den specifika användaren som skräpade ritningen, medan alla andra användare inte påverkas.

Kan en användare skapa en ny ritning från delad ritning?

Ja. Alla användare med ägare eller redigera och dela behörigheter kan kopiera en ritning.

Hur kontrollerar jag om ritningen tillhör personligt eller team i redaktören?

Genom att hålla muspekaren över ikonen längst ner till vänster i redigeraren kan användare se om teckningen tillhör ett Team och vilket Team, eller om det är en personlig teckning.

Rita från ett lag
Rita från ett lag
Personlig ritning hemifrån
Personlig ritning hemifrån

KanCapital Electra X generera en Från / Till-rapport?

Ja, i sin senaste version,Capital Electra X kan generera en Från / Till-rapport. Vi kallar detta en anslutningsrapport.

Jag har redan CAD-symboler i AutoCad, kan jag importera dem tillCapital Electra X ?

Visst, du kan helt enkelt dra och släppa din AutoCAD-ritningCapital Electra X . När de har importerats kan dessa symboler och ritningar användas iCapital Electra X för att skapa inbyggda symboler med Skapa symbol eller Skapa layoutsymbol .

Hur man importerar ritning frånCapital Electra X tillCapital Electra (Offline version) och vice versa?

Importerar ritning frånCapital Electra X tillCapital Electra (Offline version)

I denCapital Electra X verktygsfältet, gå till Arkiv | Ladda ner för att ladda ner hela ritningen. Ritningen kommer att vara i SVG-format.

Capital Electra XFilfönster
Capital Electra XFilfönster

Dra och släpp sedan SVG-filen iCapital Electra (Offline version) för att importera ritningen.

Importerar ritning frånCapital Electra (Offline version) tillCapital Electra X

Klicka på Arkiv | Spara eller Spara som för att spara din fil iCapital Electra (Offline version) .

Capital Electra XFilfönster
Capital Electra XFilfönster

Gå tillCapital Electra X och öppna en ny ritning. Dra och släpp sedan SVG-filen till redigeraren för att importera filen.

Hur man använder en befintlig ritning som mall iCapital Electra (Offline version) ?

AlltCapital Electra (Offline version) ritningar kan användas som mall. Följ stegen nedan för att skapa en ny ritning från en mall:

1. Öppna en befintligCapital Electra (Offline version) teckning.
  2. Klicka på Arkiv | Spara som för att spara den som en ny ritning från mallen.

Hur tar jag bort mitt konto?

Om du vill att ditt konto ska raderas kan du skicka din begäran direkt till oss på [email protected] så tar vi hand om det åt dig.

Observera att all information raderas när ditt konto tas bort.