Använda versionskontroll

Versionskontroll är ett system som registrerar ändringar i din ritning över tiden så att du kan återställa eller återställa specifika versioner efter behov.

Spara en version

Så här sparar eller gör du en ritning:

• Klicka på Arkiv- menyn och sedan på Namn på aktuell version
Namnge den aktuella versionmenyn
Namnge den aktuella versionmenyn
  • Knappa in ett namn och klicka sedan påOK
Gör en ritning
Gör en ritning

Capital Electra Xregistrerar också dina ändringar automatiskt utan att du behöver utföra någon sparaåtgärd och den kommer att märkas med datum och tid för revisionen.

Återställ ritningsversion

Så här återgår du till en specifik version:

• Klicka på Arkiv- menyn och sedan på Versionshistorik
  • Bläddra i det högra fältet i dialogrutan för ritningsversionen som du vill återgå till.
  • Välj önskad version och klicka påLoad
  • Det skriver över det aktuella innehållet i din ritning
Välj en version att ladda
Välj en version att ladda

När en revision väljs visas skillnaden mellan aktuell version och versionversionen. Skillnaden kommer att vara nedtonad.