Importera och exportera

Importerar DXF- och DWG-filer

Så här importerar du DXF- eller DWG-ritningar:

• Dra och släpp din DXF eller DWG till en ritning

När du har importerat kommer din DXF eller DWG att konverteras till inbyggda former där du sedan kan ändra och skapa dina egna symboler.

Exporterar som DXF / DWG

Så här exporterar du dina scheman till en DXF / DWG-fil:

• Klicka på Export -menyn och välj Exportera som DXF/DWG

Exportera komponentdatabas

ICapital Electra X , kan användare lägga till, redigera och ta bort komponentinformation genom att klicka på Hantera databaser och sedan välja Komponentdatabas .

För att redigera komponentinformation i partier, klicka på Exportera för att exportera data för redigering, innan du importerar den tillbaka tillCapital Electra X .

Du kan exportera komponentdatabasen här
Du kan exportera komponentdatabasen här

Så här exporterar du komponentdatabasen:

• Klicka på Hantera databaser och välj Komponentdatabas och klicka sedan påExport

Importera komponentdatabas

Efter redigering av exporterad komponentdatabasinformation kan denna information sedan importeras tillbaka tillCapital Electra X .

Så här importerar du komponentdatabas:

• Klicka på Hantera databaser och välj Komponentdatabas och klicka sedan påImport
  • Välj källfil som du vill importera från (.tsv, .csv, .json)

Exporterar kabeldatabas

ICapital Electra X , kan användare lägga till, redigera och ta bort kabelinformation från databasen genom att klicka på Hantera databaser och sedan välja Kabeldatabas .

För att redigera kabelinformation i omgångar, använd Exportera för att exportera data för redigering innan du importerar den igen tillCapital Electra X .

Klicka på knappen Export för att exportera kabeldatabasen
Klicka på knappen Export för att exportera kabeldatabasen

Så här exporterar du kabeldatabasen:

• Klicka på Hantera databaser | Kabeldatabasen och klicka sedan påExport

Importera kabeldatabas

Efter redigering av exporterad kabeldatabasinformation kan denna information sedan importeras tillbaka tillCapital Electra X .

Så här importerar du kabeldatabasen:

• Klicka på Hantera databas | Kabeldatabasen och klicka sedan påImport
  • Välj källfilen som du vill importera från (.tsv, .csv, .json).

Exportera symboler på ritning

Schematiska symboler på ritningar kan exporteras så att deras referenser, beskrivningar och stiftnamn kan redigeras i satser innan de importeras tillbaka till ritningar.

Så här exporterar du symboler på ritning:

• Klicka på Exportera rapporter och välj Symboler på ritning .
Välj Symboler vid ritning för att exportera symbolrapporten
Välj Symboler vid ritning för att exportera symbolrapporten

Importera symboler på ritning

Efter att ha redigerat informationsdetaljerna för symboler på ritningar kan denna information sedan importeras tillbaka till en ritning.

Så här importerar du symboler på ritning:

• Klicka på Importera rapporter och välj sedan Symboler på ritning .
Välj Symboler på ritning för att importera symbolrapporter
Välj Symboler på ritning för att importera symbolrapporter
  • KlickImport för att välja en källfil för att importera symboler på ritning.
Välj symbolrapport som ska importeras
Välj symbolrapport som ska importeras

Exportera ledningar på ritning

Trådnamn på ritningar kan exporteras så att deras namn kan redigeras i satser innan de importeras tillbaka till ritningar.

Så här exporterar du kablar på ritning:

• Klicka på Exportera rapporter och välj Ledningar vid ritning .

Importera ledningar vid ritning

Efter redigering av trådnamn på ritningar i ett kalkylark kan denna information sedan importeras tillbaka till en ritning.

Så här importerar du kablar på ritning:

• Klicka på Importera rapporter välj Ledningar vid ritning .
  • KlickImport för att välja en källfil för att importera ledningar på ritning.
Välj din ledningsrapport som du vill importera
Välj din ledningsrapport som du vill importera