Använda mallar

Mallar är ritningar med innehåll som du kan starta en ny ritning för. Skapa en mall med företagslogotyper eller titelblock som ska återanvändas upprepade gånger för att förbättra hela teamets produktivitet.

Skapa en mall

Skapa en mall
Skapa en mall

För att skapa en mall, högerklicka på en ritning i instrumentpanelen och välj Skapa mall .

Mallar skapas alltid i rotmappen i Home eller Team , högst upp på instrumentpanelen.

Skapa en ny ritning från en mall

Skapa en ny ritning från en mall
Skapa en ny ritning från en mall

För att skapa en ny ritning från en mall, klicka påNew knapp.

Redigera en mall

Redigera en mall
Redigera en mall

Klicka på för att redigera en mallEdit knapp.

Använder sig avCapital Electra X mall

För att förbättra din produktivitet,Capital Electra X har skapat en omfattande lista med mallar för din användning.

Klicka på fler mallar för att se en omfattande lista med mallar
Klicka på fler mallar för att se en omfattande lista med mallar

Att användaCapital Electra X mallar, klicka påMore templates knapp.

BläddrarCapital Electra X mallar

Bläddra igenom en omfattande lista med färdiga mallar
Bläddra igenom en omfattande lista med färdiga mallar